Print

  
  
  
  
  
  
  
  



Tomatsauce & okra (ladyfingers)

• Okra steges hele for sig selv og sættes til side.

• Løg og hvidløg skæres i tern og svitses gyldne.

• Okra tilsættes løgblandingen og koges mør ved svag varme.

• Hakkede tomater tilsættes.

• Lad alt simre ved svag varme i 20 minutter.

• Smag til med salt og peber.

• Serveres med godt brød eller basmatiris, snackpebre og oliven.

Til 4 personer:

1 kg modne tomater

500 g okra

2 løg

3 fed hvidløg

Salt, peber

Olie

 

Kan med fordel laves dagen før. 

 

Okra er beslægtet med Hibiscus og er en stor busk med fine gule blomster, der senere udvikler sig til grønne, lidt kantede bælge, der kan minde om fingre.

Smagen er let bitter, og saften virker jævnende på saucer o. lign. Okra kan fryses hele eller skæres i mindre stykker.




Søgaard & Co. - Mere web for pengene