Print
  

"Vi kommer i bazaren 2-3 gange om året. Idag har vi købt masser af grøntsager - squash, små auberginer, radiser, friske dadler og agurker."

"Jeg er avisbud og kommer i bazaren 1-2 gange om måneden. I dag har jeg købt kartofler, løg og brød - de har altid godt brød her. Men bazaren er også et dejligt sted at komme."

"Vi kommer jævnligt i Bazar Vest, selv om der er lidt langt at køre. Vi har købt lammekoteletter og limousine mørbrad, granatæbler og østershatte - lidt godt til os selv. Desuden er bazaren et fremragende projekt, der udtrykker solidaritet mellem nationaliteter."

"Jeg er her sammen med min søster og svigerinde for at handle, men også fordi her er hyggeligt at komme. Vi har købt brød, frugt og grøntsager, urteknive og græsk yoghurt, som er billigt. Vi er nødt til at gå ud i bilerne midtvejs med alle tingene."

Siden Bazar Vest for første gang åbnede dørene i december 1996 har besøgstallet været støt stigende, hvilket den igangværende udvidelse vidner om.

 

Vi gik en tur i Bazar Vest, hvor vi fik os en snak med nogle få af de tusindvis af trofaste gæster, der hver eneste uge er med til at fastholde succeen.

 

Du kan læse deres kommentarer her til venstre.
Søgaard & Co. - Mere web for pengene