Print
Bazar Vest & Nordwest Event præsenterer

Dato: 10-03-2015
Live koncert med den verdensberømte Iranske sanger og komponist Sami Yusuf i Musikhuset i Aarhus d. 1. april 2015. Sami er født i 1980 i Teheran, flyttede med sin Aserbajdsjanske familie til Storbritannien som 3 årig. opvæksten foregik i West London. Sami Yusuf bruger ofte sin kunst og musik som et middel til at fremme budskaber om kærlighed, barmhjertighed, fred og tolerance, samtidig med at han tilskynder de unge til at være stolte af deres identitet.

  


Sami Yusuf.

På kort tid er Sami blevet en meget populær figur og artist i den islamiske verden. Den Engelske avis "The Guardian" forudser at han, sandsynligvis blive den mest berømte britiske muslim i verden. I 2006 udråbte "Time Magazine" ham i en artikel til at være "Islam's største rockstjerne". Yusufs sange har  både revolutioneret "nasheed"/"ilahiler" og har skabt en ny genre i moderne islamisk musik. 

Mange af Sami Yusufs sange er store Youtube hits med mange millioner afspilninger.
Klik her for at se en af Samis mest populære videoer: Sami Yusuf video

Koncerten der præsenteres af Bazar Vest og Nordwest Event foregår  i Musikhusets store sal, onsdag d. 1. april. 
Køb billet til koncerten hos Kilic Marked, HB Kebab, Hos Bilal, Metins Grill  i Bazar Vest eller på www.billetlugen.dk  Søgaard & Co. - Mere web for pengene