Print
Nyheder om & fra Bazar Vest.Markedsdag i Bazar Vest    
Sæt kryds i kalenderen ud for lørdag d. 30. august i Bazar Vest, her afholdes vi nemlig markedsdag. Kom og gør en super god handel eller få en spændende kulturel oplevelse med forskellige artister og optrædender.
Velkommen til Fitness World    
D. 22. september åbner Fitness World dørene til deres nye flotte center på Edwin Rahrs Vej 32 i den nyeste del af Bazar Vest i Brabrand. I centrets 1.333 m² vil medlemmerne blive mødt af masser af muligheder inden for styrke-, konditions- og holdtræning.
Madglæde i Bazar Vest    
Sommer og ferie står for døren, -Olav de Linde Magasinet har denne gang været i Bazar Vest for at få et bud på lækker og enkel sommermad du selv kan lave.
Bazar Vest og det Türkise Telt i samarbejde i Festugen    
Bazar Vest og Byggeselskab Olav de Linde indgår også i år i et spændende festugesamarbejde med kulturprojektet det Türkise Telt.
Nye tilbud fra butikkerne i Bazar Vest    
Se TV reklameindslag fra en hyggelig shoppingtur i Bazar Vest. Vær med på et smugkig ind til juicebaren, caféer, spisesteder eller den overdådige grøntafdeling....Velkommen i Bazar Vest
Ny Bazar Vest Brochure    
Klk her for at læse vores dugfriske brochure med informationer om de mange spændende varer og butikker du kan finde i Bazar Vest - en af nordens største basarer... fyldt med gode indkøbsoplevelser!
Gintberg på kanten - Gellerupparken    
Komikeren Jan Gintberg er i sin programserie på DR1, atter på en humoristisk rejse til et sted i Danmark, som mange mener noget om, men få i virkeligheden kender.
Nyt brugerråd i Bazar Vest    
Så er det nye brugerråd, valgt af butiksejerne i Bazar Vest, trukket i arbejdstøjet.
God stemning i Bazar Vest    
Se videoindslag fra TV3 Øst - TVAarhus - Kanal Østjylland om en hyggelig tirsdag i Bazar Vest, hvor TV stationen fik en rundvisning og en snak med den nye basarchef Ahmet Øcalan.
Nye "passagerer" steg på Jobtoget i Bazar Vest!    
Der var næsten trængsel som på en japansk perron i myldretiden da jobtoget ankom til Bazar torvet onsdag kl. 16.
  1 2 3   Næste

Kommende:

Ingen arrangementer pt.

 

Du kan læse om tidligere arrangementer i Bazar Vest her.
Søgaard & Co. - Mere web for pengene