Print
Nyheder om & fra Bazar Vest.Glædelig jul i Bazar Vest    
Se åbningstider eller en lille julefilm her ...
Gazelle virksomhed i Bazar Vest    
Tillykke til Tolke Danmark ApS i Bazar Vest, som er udnævnt til Gazelle virksomhed 2014 af Børsen.
Se video om Go´aften Danmark og Knæk Cancer i Bazar Vest    
TV Aarhus var på pletten da Go' aften Danmark og Knæk Cancer-bussen var på besøg i Bazar Vest, hvor man havde allieret sig med 4 lokale restauratører i Bazaren, som i samarbejde med TV2-kokken Gorm Wisweh og kræft-kost-ekspert Anja Olsen havde produceret en kræftforebyggende ret, hvor overskud af salget gik til Knæk Cancer kampagnen. Olav de Linde gav 30.000 kr til kampagnen.
Go´aften Danmark og Knæk Cancer-bussen på plads i Bazar Vest    
Efter en veloverstået premiere i Frederikshavn er Knæk Cancer bussen og Go´aften Danmark nu nået til Brabrand og Bazar Vest.
Spis i Bazar Vest og doner samtidigt til "knæk Cancer"..    
I forbindelse med Knæk Cancer kampagnen i uge 43, har Go' aften Danmark allieret sig med 4 lokale restauratører i Bazar Vest, som skal være med til at producere en kræftforebyggende ret.
Besøg Knæk Cancer-bussen i Bazar Vest    
Tirsdag d. 21. oktober i tidsrummet 8-19 kan du få et sundhedstjek af din krop, lære hvordan du forebygger kræft, deltage i en bevægende lys-event og opleve TV2' s populære "go' aften Danmark" blive sendt ud til de danske tv-seere.
Nu åbner Fitness World i Bazar Vest    
Mandag d. 22. september åbner Fitness World sit flotte og nyindrettede fitnesscenter i den nyeste nordlige del af Bazar Vest. Forud er gået en længere periode med indretning og ombygning af lokalerne til et tip top moderne træningscenter, -spækket med redskaber og parat til at tilgodese stort set alle træningsformer.
Markedsdag i Bazar Vest    
Sæt kryds i kalenderen ud for lørdag d. 30. august i Bazar Vest, her afholdes vi nemlig markedsdag. Kom og gør en super god handel eller få en spændende kulturel oplevelse med forskellige artister og optrædender.
Velkommen til Fitness World    
D. 22. september åbner Fitness World dørene til deres nye flotte center på Edwin Rahrs Vej 32 i den nyeste del af Bazar Vest i Brabrand. I centrets 1.333 m² vil medlemmerne blive mødt af masser af muligheder inden for styrke-, konditions- og holdtræning.
Madglæde i Bazar Vest    
Sommer og ferie står for døren, -Olav de Linde Magasinet har denne gang været i Bazar Vest for at få et bud på lækker og enkel sommermad du selv kan lave.
  1 2 3   Næste

Kommende:

Ingen arrangementer pt.

 

Du kan læse om tidligere arrangementer i Bazar Vest her.
Søgaard & Co. - Mere web for pengene