Print
Nyheder om & fra Bazar Vest.På fødselsdagstur i Bazar Vest    
Se video med indehaveren af Bazar Vest, Olav de Linde som var forbi basaren til en snak om centrets først 20 år.
Kom til markedsdag i Bazar Vest    
Sæt kryds i kalenderen ud for lørdag d. 9. maj, her afholder vi nemlig en spændende og festlig markedsdag. Dagen vil byde på alt fra konkurrencer, super gode tilbud, gratis forfriskninger til musikalsk indslag fra singer/songwriterduoen Ida Marie & Thea...
Bazar Vest & Nordwest Event præsenterer    
Live koncert med den verdensberømte Iranske sanger og komponist Sami Yusuf i Musikhuset i Aarhus d. 1. april 2015. Sami er født i 1980 i Teheran, flyttede med sin Aserbajdsjanske familie til Storbritannien som 3 årig. opvæksten foregik i West London. Sami Yusuf bruger ofte sin kunst og musik som et middel til at fremme budskaber om kærlighed, barmhjertighed, fred og tolerance, samtidig med at han tilskynder de unge til at være stolte af deres identitet.
Forsvarsministeren på søndagsvisit i Bazar Vest    
Besøgende i Bazaren vendte sig om en ekstra gang for lige at forvisse sig, andre var mere målrettede og gik direkte til sagen, og jo den var god nok, det var ham - Danmarks forsvarsminister og byens tidligere borgmester Nicolaj Wammen, der denne råkolde januarsøndag var på visit i Bazar Vest. Nicolaj Wammen, som igennem mange år ofte er kommet i Bazar vest, var ledsaget af Bazarchefen Ahmet Øcalan og et filmhold som dokumenterede rundturen til nye og gammelkendte ansigter i centret. Besøget sluttede med en hyggelig frokost og en god samtale i en af Bazarens restauranter. Se video fra besøget herunder.
Gazelle virksomhed i Bazar Vest    
Tillykke til Tolke Danmark ApS i Bazar Vest, som er udnævnt til Gazelle virksomhed 2014 af Børsen.
Se video om Go´aften Danmark og Knæk Cancer i Bazar Vest    
TV Aarhus var på pletten da Go' aften Danmark og Knæk Cancer-bussen var på besøg i Bazar Vest, hvor man havde allieret sig med 4 lokale restauratører i Bazaren, som i samarbejde med TV2-kokken Gorm Wisweh og kræft-kost-ekspert Anja Olsen havde produceret en kræftforebyggende ret, hvor overskud af salget gik til Knæk Cancer kampagnen. Olav de Linde gav 30.000 kr til kampagnen.
Go´aften Danmark og Knæk Cancer-bussen på plads i Bazar Vest    
Efter en veloverstået premiere i Frederikshavn er Knæk Cancer bussen og Go´aften Danmark nu nået til Brabrand og Bazar Vest.
Spis i Bazar Vest og doner samtidigt til "knæk Cancer"..    
I forbindelse med Knæk Cancer kampagnen i uge 43, har Go' aften Danmark allieret sig med 4 lokale restauratører i Bazar Vest, som skal være med til at producere en kræftforebyggende ret.
Besøg Knæk Cancer-bussen i Bazar Vest    
Tirsdag d. 21. oktober i tidsrummet 8-19 kan du få et sundhedstjek af din krop, lære hvordan du forebygger kræft, deltage i en bevægende lys-event og opleve TV2' s populære "go' aften Danmark" blive sendt ud til de danske tv-seere.
Nu åbner Fitness World i Bazar Vest    
Mandag d. 22. september åbner Fitness World sit flotte og nyindrettede fitnesscenter i den nyeste nordlige del af Bazar Vest. Forud er gået en længere periode med indretning og ombygning af lokalerne til et tip top moderne træningscenter, -spækket med redskaber og parat til at tilgodese stort set alle træningsformer.
  1 2 3 4   Næste

Kommende:

Ingen arrangementer pt.

 

Du kan læse om tidligere arrangementer i Bazar Vest her.
Søgaard & Co. - Mere web for pengene