Print

  
  
  
  
  
  
  
   

 

Shukri Ahmed er en aktiv og arbejdsom kvinde på mange fronter: 

 

I Somalia arbejdede hun i et fælles somalisk/libysk firma, der eksporterede frugt, i Danmark har hun arbejdet som mellemleder tre et halvt år i et frugt-pakkeri i Tilst, hun har været ansat på flere kommunale hjælpe-projekter i Århus, hun har taget en uddannelse som tekstil- og beklædningsassistent i Herning, i 2009 åbnede hun butikken J & S Style – og undervejs har hun født tre børn i Somalia, og tre i Danmark.

 

Og så er hun aktiv i det lokale foreningsliv i Bispehaven, hvor hun bor. Hun var næstformand i ”Natteravnene”, er med i ”Kvinder og Børn” og i ”Trivselhuset”.

 

Shukri Ahmed er fra Mogadishu i Somalia, men arbejdede og boede før borgerkrigen i 90’erne andre steder i Somalia. Men krigen gjorde det umuligt for Shukri og hendes mand at bo og arbejde i
Somalia.

 

”Min mand flygtede til Danmark i 1994, og i 1996 blev jeg sammen med vores 3 børn familiesammenført med ham”, fortæller Shukri, som derefter bosatte sig i Århus.

 

Shukri begyndte allerede i 2007 at handle med tøj. Det foregik hjemme fra privaten, men det blev hun efterhånden træt af.

 

”Jeg kunne aldrig holde fri, når jeg havde en forretning midt i lejligheden”, siger Shukri. ”Derfor åbnede jeg butikken her i basaren, og det er altså meget bedre”.

 

Shukri passer selv butikken med lidt hjælp fra manden, -der pt. er ledig bygningsingeniør.

 

Det meste af tøjet i J & S Style er meget eksotisk. Det meste er arabisk og somalisk tøj, men Shukri siger, at der efterhånden også er en del danskere – også mænd - der køber den slags tøj. For eksempel den ”kjole” – en ”khamiis” - som somaliske og egyptiske mænd går i.
 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Side 1 af 1. Viser 1 til 16 af 16 billeder.

Systue og tøjbutik.

Bla. tøjsalg og stof i metermål. Tøjet er somalisk kvindetøj, somalisk / arabisk mandetøj og almindeligt europæisk / dansk tøj.

På systuen kan man få lagt bukser op, og få repareret tøj. 

 

Indehaver:

Shukri Ahmed

 

Adresse:

M7, J&S Style

Edwin Rahrs vej 32M

8220 Brabrand

 

Telefon:

Mob.: 71 67 27 23

Tlf.: 32 11 33 03
Søgaard & Co. - Mere web for pengene