Print

  
  
  
  
  
  
  
  
  
   

   

 
Kai er slet ikke et dansk fornavn. Det er et libanesisk efternavn på ejeren af Kai’s farver, Mahmoud Kai, som har farvehandelen i Bazar Vest.

 

Mahmoud er en travl mand. Ud over farvehandelen har han malerfirmaet – som også hedder Kai’s Farver - med flere ansatte, og som arbejder for både Olav de Linde og private. Derfor begynder Mahmouds arbejdsdag ved 6-tiden om morgenen i malerfirmaet, og han fortsætter ved 10-tiden i farvehandelen, hvor dagen tidligst slutter ved 18-tiden. Også lørdag og søndag.

 

”Men så holder jeg som regel fri om mandagen”, siger Mahmoud med et stort smil. Smilet kommer også frem, når han fortæller om sin familie: Kone, seks børn og foreløbig tre børnebørn. Og Mahmoud er kun 44 år!

 

Han kom til Danmark i 1985 som en af de tidligste palæstinensere, der flygtede fra krigen i Libanon til Danmark.

 

”Jeg var meget ung dengang”, siger Mahmoud. ”19 år og nygift. Vi havde kun været gift i 4 måneder, da vi kom til Danmark.”

 

Mahmoud havde arbejdet som maler i Libanon, og den erfaring førte ham til en regulær maleruddannelse i Århus. Han var i lære i byggefirmaet Olav de Linde, hvor han nåede at arbejde i 11 år.

 

Men Mahmoud havde en idé om at være selvstændig. Og en idé om at hjælpe de mennesker i Gellerup, som ikke snakker så godt dansk. Ud af de tanker kom beslutningen om at åbne malerbutikken, og det skete i 2005 i den ældste del af basaren. I 2009 flyttede han ind i den nuværende butik, i den nye basar:

 

”Jeg havde brug for mere plads, og det er også meget nemmere for kunderne at købe ind her. I min gamle butik skulle de bære varerne langt, her kan de parkere lige uden for døren”, siger Mahmoud, som gennem Kai’s Farver leverer maling til rigtig mange lejligheder i Brabrand-området.
 

  
  
  
  
  
  
 Side 1 af 1. Viser 1 til 8 af 8 billeder.

Farvehandel:

Kai's Farver har et stort udvalg af boligtekstiler, el-artikler, malervarer m.m. til rigtig gode priser.

Få et godt tilbud på udført malerarbejde hos Kai´s farver, som har mere end 25 års erfaring i godt udført kvalitetsarbejde.

Kais  Farver er medlem af Danske Malermestres Garantiordning.

 

Åbningstider:

Tir-søn: Kl. 10-17.30

 

Indehaver:

Mahmoud Kai

 

Adresse:

M1, Kai's Farver & Malerfirma

Edwin Rahrs vej 32M

8220 Brabrand

 

Telefon:

Tlf: 86 12 14 30

Mobil: 31 24 25 60

 

Email:

Kaisfarver@hotmail.com
Søgaard & Co. - Mere web for pengene