Print

  
  
  
  
  
  
  
  



Hel lammekølle med grønt

• Skær lammekøllen op som vist på billedet.

• Lav en marinade af hakket timian, olie, safran og salt.

• Gnid marinaden ind i kødet.

• Læg køllen i et ildfast fad og steg i ovn v. 200 grader i ca. 2 timer; vend stegen hver ½ time.

• Skær alle grøntsager groft, bland dem med olie, salt og persille.

• Læg grøntsagerne ved stegen og lad dem stege med den sidste time.

• Pyntes med masser af hakket persille.

Til 4 personer:

1 lammekølle

500 g kartofler

2 porrer

250 g bønner (gerne brede)

2 snackpebre

1 lille blomkål

250 g gulerødder

2 squash

1 bdt. persille

1 bdt. frisk timian

1 brev safran

Salt, peber og olivenolie

 

Amers tip:

Lammet kan med fordel steges i en stegepose.

Kan også serveres med basmatiris.




Søgaard & Co. - Mere web for pengene