Print

  
   

 

Hassan Öztürk skulle egentlig have været maler, men så kom der en finanskrise i vejen i 2008. Krisen gjorde det umuligt for Hassan at finde en praktikplads, og gøre sin uddannelse færdig, så han måtte finde på noget andet. Dette ”andet” blev til møbelforretningen Sultan Møbler i den nye del af Bazar Vest.

 

”Samtidig med, at jeg var i gang med uddannelsen som maler, arbejdede jeg hos min bror. Han har Sultan Gavecenter i den gamle bazar, og jeg fik lyst til også at have min egen forretning”.

 

Hassan havde mange overvejelser om, hvad det skulle være for en forretning. Han tænkte på shawarma-bar og andre muligheder, men i og med der ikke var andre møbelforretninger i Bazar Vest, faldt valget på møbler.

 

”Det er selvfølgelig ærgerligt, at jeg aldrig fik min uddannelse som maler gjort færdig. Det er altid godt at have en uddannelse, men det er også godt at være selvstændig”, mener Hassan Öztürk. ”Det er selvfølgelig hårdt, både fysisk og psykisk, men det er dejligt at være sin egen chef og styre det hele selv.”

 

Hassan var kun lige fyldt 21 år, da han åbnede i Sultan Møbler i 2009.

 

Møblerne i forretningen kommer fra Kina, Frankrig, Italien og selvfølgelig Tyrkiet.

 

”Jeg køber møbler ind i Sivas, men de er produceret i byen Bursa, som er centrum for møbelindustrien i Tyrkiet. Jeg tror der ligger flere end 1000 møbelfabrikker i Bursa”, siger Hassan.

 

Hassan Öztürk er selv tyrker, men er nærmest vokset op i Danmark. Hassans far var gæstearbejder i Danmark i mange år, og han hentede i 1990 Hassan, Hassans søskende og mor til Danmark. Dengang var Hassan kun 2 år, så han har ingen barndomserindringer med fra landsbyen i nærheden af Sarkisla i provinsen Sivas, hvor han er født.

 

Barndommen blev i stedet tilbragt i Århus-forstaden Hasle, hvor han boede, indtil han var omkring 10 år gammel. Siden da har Hassan og familien boet i Viby J.
 

Side 1 af 1. Viser 1 til 36 af 36 billeder.

Møbler og indbo.

Alt i tyrkiske sofaer, som findes i rød velour, lyse-rødt ruskind og i hvidt, sort og brunt læder.

Garderobe- og klæde-skabe, senge til børn og voksne, sengetøj, senge-tæpper.

Spiseborde, sofaborde, lamper og lysekroner, tæpper, køkkenudstyr mm.

 

Indehaver:

Hassan Öztürk

 

Adresse:

S9 Sultan Møbler

Edwin Rahrs vej 32S

8220 Brabrand

 

Telefon:

Tlf.: 50 51 52 05
 
Søgaard & Co. - Mere web for pengene