Print

  
  
  
  



Granatæblesalat med hvedekerner

 

• Hvedekernerne sættes i blød mindst to timer før, gerne aftenen inden. Kog så hvedekernerne sammen med anisfrøene indtil de er bløde. Hvedekernerne kan bruges varme såvel som kolde.

 

• Rosiner, tørrede abrikoser og valnødder hakkes groft og blandes med hvedekernerne.

 

• Bland derefter granatæblekerner i, men gem lidt til pynt.

 

• Inden servering drysses først det grove kokosmel over, så anisfrøene og til sidst pyntes med de sidste granatæblekerner. I stedet for anisfrø kan man bruge fennikelsukker, som gør retten farverig og smuk at se på

 

 

 

Til 4 personer:

½ kilo hele hvedekerner
150 g rosiner
150 g tørrede abrikoser
200 g valnødder
2 dl granatæblekerner
Groft kokosmel
Anisfrø
Salt

 

Amers tip:

Hvis du gerne vil give hvedekernerne et ekstra pift, så kom 1 dl sukker i vandet når hvedekernerne koges.




Søgaard & Co. - Mere web for pengene