Print

   

 

Istanbul Bageri er en af de helt gamle forretninger i Bazar Vest. Bageriet åbnede allerede i 1997 i den oprindelige bazar, og flyttede i 2003 ind i et stort bageri den nye afdeling. 

 

I dag er der to medejere af bageriet: Okan Kevioglu og Cihangir Kilic. Kilic blev medejer i foråret 2010, efter at havde været medarbejder i bageriet i mange år.

 

Bagerne begynder ved 4-tiden om morgenen, og de bager brød indtil ved 12-tiden, 6 dage om ugen.

 

”Det er hårdt arbejde”, siger Cihangir Kilic. ”Jeg synes, jeg render stærkt, både med at bage, og med at passe regnskaber og alt det andet”.

 

Kilic kom til Danmark, nærmere bestemt til Hammerum mellem Ikast og Herning, i 1979, da han var 4-5 år gammel.

 

”Min far havde arbejdet i Danmark i mange år, og boede i Hammerum, men det var min mor, der gerne flytte herop. Der var meget uro i Tyrkiet i slutningen af 70’erne med politisk terror, militærkup og voldelige sammenstød. Jeg havde nogle voksne brødre, og min mor frygtede, at de blev involveret i noget politisk”.

 

Så Cihangir Kilic kom til at gå i skole i Hammerum, hvor de eneste udlændinge var ham selv og de tre af hans søskende, som stadig var skolebørn.

 

Da Kilic gik ud af skolen, arbejdede han bl.a. for en ældre bror, som dengang havde en købmandsforretning i Herning, og han var i et bageri et stykke tid. I 1997 flyttede han til Brabrand, for at arbejde i den forretning, som storebroderen havde etableret i Bazar Vest.

 

”Jeg har arbejdet i Bazar Vest stort set lige siden”, fortæller Kilic, som nu, sammen med den anden ejer, er arbejdsgiver med tre ansatte under sig.
 

  
  
  
  
  
  
 Side 1 af 1. Viser 1 til 8 af 8 billeder.

Bager:

Speciale: 7 forskellige slags tyrkisk brød samt burgerboller til flere burgerbarer i Århus.

Sælger brødet i eget udsalg, og leverer til flere butikker i Århus-området.

 

Indehavere:

Okan Kevioglu og Cihangir Kilic

 

Adresse:

C8 Istanbul Bageri

Edwin Rahrs vej 32

8220 Brabrand

 

Telefon:

Mobil: 86 25 00 66
Søgaard & Co. - Mere web for pengene