Print

  
  
  
  
  
  
  
  
  
   

 

I 1980 studerede Ras Asingh landbrug i Tyskland, og sammen med 5 venner tog han på ferie i Danmark, nærmere bestemt i Århus, og den ferietur blev hans skæbne. På den gode måde.

 

”Vi var kun 20 år dengang, og vi gik meget i byen på de kendte værtshuse Wienerhallen, Rio Bravo og Jailhouse, og så mødte jeg en rigtig sød pige på det diskotek, der dengang lå over for Skt. Knuds Kirke i Ryesgade”, fortæller Ras Asingh.

 

Ras blev forelsket, pigen blev forelsket. Så meget, at da Ras skulle videre til Polen sammen med vennerne, rev pigen hans pas i stykker.

 

”Så måtte jeg jo blive”, siger Ras Asingh med et stort smil. Og ikke alene blev han i Århus, han blev også gift med pigen fra diskoteket.

 

Parret har fået 4 børn sammen, og flere af dem er allerede gift, ”også med danskere”, siger Ras.

 

Ras Asingh blev uddannet som automekaniker, men han fik aldrig arbejde i sit fag. ”Det var svært i midten af 80’erne”, siger han, men til gengæld har han haft flere butikker siden da. Både i Bazar Vest, og før han etablerede sig i bazaren i 1996.

 

”Jeg havde nogle år en tøjbutik i Skejbycentret, og jeg tog en uddannelse inden for Salg & Service”, fortæller Ras Asingh.

 

Siden 2008 har han haft skomagerbutikken og en tøjbutik, som hans kone passede. Desværre blev  omsætningen er efter finanskrisen for lille til, at der var penge nok til begge to, så hun arbejder nu i et plantecenter i Århus-området.
 

  
  
  
  
 Side 1 af 1. Viser 1 til 2 af 2 billeder.

Skomager:

Reparation af sko, isætning af lynlåse, taskesyning, samt fremstilling af alle slags nøgler. 

 

Indehaver:

Ras Asingh

 

Adresse:

C1 Skomager

Edwin Rahrs vej

8220 Brabrand

 

Telefon:

Mob.: 42 75 45 36

Tlf.: 86 25 05 05
Søgaard & Co. - Mere web for pengene