Print

  
  
  
  
  
  
  
   

 

De stærke farver fra Østen dominerer fuldstændig den store butik i den nye basar, og der er fyldt med stoffer, både som metervarer og det stof der er syet om til kjoler og andet tøj.

 

De fleste af kunderne i Warorbrand er danske kvinder, fortæller ejeren, Mohammed Arif Shairzad. Danskerne køber især stoffer, herunder silkestoffer, og kjoler.

 

Mohammed har haft butikken siden 2004. Han er afghaner, og kom til Danmark som flygtning i 2001, og næsten 2 år senere kom hans kone og 4 børn her til landet.

 

Før Mohammed åbnede Warorbrand, arbejdede han på en møbelfabrik i Galten.

 

”Det kom af, at jeg i flere år boede på asylcenteret i den gamle kro i Galten,” fortæller Mohammed, som har arbejdet næsten al sin tid i Danmark. Han har bl.a. også arbejdet som køkkenmedhjælper på en restaurant i Århus.

 

Mohammed bor stadig i Galten, men ikke længere på asylcenteret, og nu bor han også sammen med sin familie.
 

  
  
  
  
  
  
 Side 1 af 1. Viser 1 til 8 af 8 billeder.

Tøj, snabelsko, ægte tæpper mm:

Mode, stoffer, snabelsko, smykker, ægte tæpper fra Afghanistan, tøj, mavedanserudstyr, tasker fra Afghanistan, Pakistan, Indien og Kashmir. Sarier og patchwork fra Indien.

 

Indehaver:

Mohammed Arif Shairzad
Arif er ekspert i traditionel beklædning, der sælges fra bl.a. Kashmir, Dubai, Pakistan og Indien. Især har han fokus på mavedansekostumer fra Dubai.

 

Adresse:

C13, WROR

Edwind Rahrs vej 32

8220 Brabrand

 

Telefon:

Mobil: 86 25 43 43
Søgaard & Co. - Mere web for pengene