Print

  
   
INVITATION TIL ET ANDERLEDES NETVÆRK
Det har været en sommer helt udover det sædvanlige med strålende solskin og rekordhøje badevandstemperaturer. Vi håber I alle har haft en skøn og velgørende ferie.

Vi har set frem til igen at kunne byde velkommen til endnu et par spændende timer i Bazar Vest, som varslet kort før ferien, kan I se frem til spændende Afrikanske oplevelser. 

Siden sidst har Bazar Vest været præget af travlhed på alle fronter. Vi arbejder pt. på færdiggørelsen af Fitness World’s nye træningscenter som åbner d. 22. september. Ligeledes har Bazaren haft rigtigt gode besøgstal, mange glade kunder og forretningsindehavere, -dejligt at forårets rigtigt positive takter således synes at fortsætte. Vi følger op med markedsdag lørdag d. 30. august, hvor kunderne får mulighed for at gøre en god handel garneret med kulturelle oplevelser og div. forfriskninger.

Afrikansk aften
Vi mødes som sidst ved indgangen imellem det gamle og nye afsnit.
Kl. 17:00 går vi i samlet flok en tur til udvalgte butikker og torvet, hvor en lille forfriskning og musikalsk pause venter os. Vi vil også gerne vise det nyåbnede Fitness World frem, så her afsluttes rundturen.

Afslutningsvis byder vi på lidt Afrikansk aftensmad, hvor der vil være god mulighed for enten at genoptage snakken fra sidst og ellers i øvrigt lære nye mennesker med vidt forskellige baggrunde at kende.

Vi håber meget se dig til et par spændende Afrikanske timer.
Såfremt du har lyst til at dele oplevelsen med din ægtefælle, en kollega eller ven, så nævn det blot i din tilmelding.


Torsdag, den 25. september 2014, kl. 17 – 19

Bazar Vest, indgangen imellem det gamle og nye afsnit, se mødested her
Edwin Rahrs Vej 32, 8220 Brabrand

TILMELD DIG HER senest onsdag d. 10. september 2014
 
Med venlig hilsen
 
 

 Søgaard & Co. - Mere web for pengene