Print

  
   

 

Iman Saada kendte ikke noget til slagterbranchen, da han i 1998 overtog slagterforretningen i den gamle bazar. Til gengæld var han nyuddannet datamatiker fra Århus Købmandsskole, da hans storebror foreslog, at Iman købte den ledige forretning. Storebroderen havde på det tidspunkt en lille kebab-forretning i Bazar Vest.

 

”Min far lærte mig at være selvstændig. Han var selv en stor forretningsmand i Beirut, hvor han handlede med alle former for tobak. Han var dygtig, var god til at styre butikken, og tjente mange penge.”

 

”Samtidig var han en rigtig sød mand. Da min storebror tog til Danmark, fik han lov til at tage i kassen, hvad han havde brug for til rejsen”.

 

Imans far fik også flygtningestatus i Danmark, og i 1990 kom Iman som 17-årig hertil sammen med sin mor og resten af hans søskende.

 

”Jeg kom i sprogskole, tog en 10. klasse eksamen, og blev senere uddannet som datamatiker. Jeg kunne godt have fået arbejde inden for mit fag, men jeg valgte altså slagterbutikken”.

 

Butikken har været fast, og hårdt, arbejde lige siden. ”Jeg har fået slidgigt og er blevet opereret i skulderen”, fortæller Iman, som i dag har 5 medarbejdere, 2 på fuld tid og 3 deltidsansatte.

 

Iman køber hele dyr, som bliver skåret op i butikken. Limousine-kvæget køber han hos Århus Slagtehus, og lammene køber han hos en slagter i Sønderjylland.

 

”Jeg synes selv jeg har noget godt kød til de rigtige priser, jeg er god til at handle, og jeg synes jeg har haft succes som slagter.”

 

”Min far var også glad for at jeg blev selvstændig og fik en butik. Men han var nu også glad for, at jeg fik en uddannelse”, siger Iman Saada.

 

Og Imans storebror? Det er ham, der er konkurrenten i den anden ende af Bazar Vest!
 

  
  
  
  
 Side 1 af 1. Viser 1 til 3 af 3 billeder.

Slagter:

Lammekød, oksekød, kalvekød. Alle dyr er halal-slagtede.

 

Indehaver:

Zoheir Awad
Zoheir har drevet Al Hilal Slagter i Bazar Vest mere end 15 år, og han kan bryste sig med at have vundet en brugerundersøgelse i Tv-programmet ”Rene ord for pengene” i kategorien ”Billigste og mest møre kød i Danmark”


 

Adresse:

B3 Al Hilal Slagter

Edwin Rahrs vej 32

8220 Brabrand

 

Telefon:

Tlf.: 86 25 42 45

Mobil: 20 61 68 75
Søgaard & Co. - Mere web for pengene