Print

  
  
  
   

 

Pars Tøj er nok den mindste butik i Bazar Vest, målt i areal. Selve butikken er ikke meget mere end 6-7 kvm. stor, den er fyldt med tøj på stænger og bøjler, og bag disken midt i det hele finder du ejeren, Shahpour Sabri. 

 

Shahpour Sabri har handlet med tøj i mange år, både i Iran og i Danmark.

 

”Jeg blev nærmest oplært af min onkel. Han havde en tøjbutik, og jeg havde fire lange, dejlige måneders sommerferie fra skole og studier. Så jeg arbejdede i flere år i hele sommerferien i min onkels butik”, fortæller Shahpour Sabri.

 

Senere flygtede han til Danmark. Det var lidt tilfældigt , at det blev Danmark, for han havde også overvejelser om at tage til Tyskland eller Sverige.

 

Efter at Shahpour Sabri kom til Danmark i 1985, var han i gang med en landbrugsuddannelse, men den gik i stå, fordi han ikke kunne finde en praktikplads.

 

”Jeg tror landmændene mente jeg var for gammel”, siger Shahpour, som er født i 1956.

 

I stedet kom han til at arbejde i køkkenet flere forskellige steder. Blandt andet lavede han en del år mad til personalet på teatret ”Den blå hest ” i Århus-forstaden Højbjerg.

 

Shahpour Sabri har arbejdet i Bazar Vest siden 1998, hvor han blev ansat i en tøjbutik. Han er dansk statsborger, er gift med en iransk kvinde, og er far til to børn.
 

 

Pige- & drengetøj:

Tøj til børn og teenagere op til ca. 16 år.

Kjoler, habitter og bukser importerede fra Tyskland og Frankrig.
Ægte lædervarer.

 

Indehaver:

Shahpour Sabri

 

Adresse:

B2, Pars

Edwin Rahrs vej 32

8220 Brabrand

 

Telefon:

Mobil: 26 70 42 12
Søgaard & Co. - Mere web for pengene