Print

  
  
  
  



Aubergine og fennikel 

• Rids auberginerne med en kniv. Skær fenniklerne i runde skiver og pensl dem med olivenolie.
 

• Sæt auberginerne i ovnen (200 gr.) i 20 min. Tilsæt herefter fennikler. Grøntsagerne bages i yderligere 10 min. Auberginerne skal se rynkede ud.
 

• Fjern skrællen fra auberginerne og læg auberginerne til tørre i en si, så væden kan løbe fra, mens de køler ned.
 

• Grovhak de kolde auberginer og fennikler.
 

• Grovhak peberfrugterne, finhak urterne, chilien (uden kerner) og salatløget.
 

• Bland olivenolie, citronsaft, salt, granatæblesirup og de pressede hvidløg sammen og hæld dressingen over salaten. Vend dressing og ingredienser sammen.
 

• Drys en håndfuld granatæblekerner over salaten.

Til 4 personer:

3 mellemstore
auberginer
2 fennikler
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
½ gul peberfrugt
½ bundt mynte
1 rød chili
1 stort salatløg
½ stort granatæble
4 kviste frisk estragon
½ bundt persille
½ stort granatæble

 

Dressing:

2 fed hvidløg
1 citron (saften)
1 spsk. granatæblesirup
Olivenolie, salt




Søgaard & Co. - Mere web for pengene