Print

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   

 

Forkæl dig selv med et besøg i vores traditionelle Tyrkiske restaurant, hvor du kan nyde god gammeldags mad tilberedt på kul grill. Vi henter vores inspiration i det tyrkiske køkken med rødder helt tilbage fra Osmannisk tid. Metin´s Grill finder du i Bazarens hyggelige restaurantgade, hvor lokkende og appetitvækkende dufte fra de mange spændende restauranter skaber en unik oplevelse for alle besøgende gæster her i nordens største basar.

 

Restauranten kan rumme op til 40 spisende gæster, men vi kommer også gerne til dig. Lad os stå for din personlige festdag fx i haven, vi kan skræddersy dagen om det så er studenterfest eller sølvbryllup. Vi sørger sammen med dig for en vellykket og minderig fest.

Vi kan tilbyde en fortryllende middag bestående af årstidens friske salater, sammen med tzatziki, humus, ris med sovs, lækkert friskbagt tyrkisk brød samt et stort udvalg af grillet kød, fx
lammekød, T-bone, kalvekød, oksefilet, koteletter, kalkun, kylling, kyllinge vinger og kebab. 

-Vi benytter kun råvarer af høj kvalitet indkøbt hos lokale købmænd, slagtere og catering virksomheder, som er lige så fokuserede på sundhed og kvalitet, som vi selv er i vores restaurant.

Hos Metin’s Grill serveres der med hjertet - vi ses i Bazar Vest.
 

 

  
  
  
  
  
  
  
 Side 1 af 1. Viser 1 til 6 af 6 billeder.

Spisested.

Speciale: Foruden at være Bazar Vests eneste udbyder af kyllingekebab er det også muligt at svinge forbi slagteren, vælge sit kød, få Metin til at tilberede det for dig for endeligt at nyde det i den store restaurant. Shawarma og döner, kyllingekebab, -pita og -burger. Sælger også kalve-, adana- og lammerullekebab. Familiefad med rabat.

 

Indehaver:

Perihan Pöhrenk

 

Adresse:

A46 Metins Grill

Edwin Rahrs vej 32

8220 Brabrand

 

Telefon:

Mobil: 53 50 15 11 
Søgaard & Co. - Mere web for pengene