Print

  
  
  
  
   

 

Saleh Tazli er selvudlært i at sætte paraboler op, og få dem til at virke, og også i at reparere PC’er og Mac’er.

 

Da han i 1998 som 21-årig flygtede fra Irak, havde han i flere år haft sin egen parabol-butik, så da hun i 2007 fik chancen for at købe en butik i Bazar Vest var det meget naturligt for ham, at etablere en lignende butik her i landet.

 

Saleh Tazli kommer fra det turkmenske mindretal i Irak. Turkmenerne er efterkommere efter de tyrkere, som efter det osmanniske riges sammenbrud blev boende i Irak. I dag er der omkring 3,5 mio. turkmenere i Irak. Saleh Tazli boede i byen Kirkuk, hvor der ud af en befolkning på en lille million mennesker er næsten 150.000 turkmenere.

 

”Og vi var lige som andre minoritetsgrupper stærkt undertrykte af Saddam Hussein”, fortæller Saleh Tazli. ”Derfor var det svært for os at bo i Irak under Saddam Husseins styre”.

 

Saleh flygtede i 1998 til Danmark sammen med sin storebror, og de bor nu begge to med hver deres familie i Gellerup. Forældrene blev tilbage i Kirkuk, en by, der er meget strid om. Der er mange oliekilder i regionen, og kurderne mener Kirkuk hører med til deres selvstyreområde. Turkmenerne derimod mener, at byen skal være hovedstad i deres turkmenske region i det nye Irak
 

Paraboler, PC & Mac:

Salg og opsætning af paraboler og receivere til paraboler.

Salg af GPS, både hardware og software.

Køb og salg af nye og brugte PC'er og Mac.

Reparation af soft- og hardware i både PC og Mac.

 

Indehaver:

Hussein Tazli

 

Adresse:

A37 PC support/Tezelsat

Edwin Rahrs vej 32

8220 Brabrand

 

Telefon:

Tlf.: 86 25 15 10

 

Email:

info@tezelisat.dk

 

Hjemmeside:

www.tezelisat.dk

 
Søgaard & Co. - Mere web for pengene