Print

  
  
  
  
   

 

”Og de siger, vi ikke er integrerede”, siger Mohamed El Chayeb, og slår en høj latter op.

 

”Jeg ejer 4 butikker i Århus og Odense, jeg har boet i rækkehus i Holmstrup siden 2001, og mine børn på 15 og 12 år går på privatskole, nemlig Koch’s Skole på Trøjborg. Der har de gået siden børnehaveklassen, for mine børn skal have en god fremtid”, siger Mohamed med overbevisning i stemmen.

 

Mohamed El Chayeb har en ansat til at passe Mobilservice, hvor du kan få repareret stort set alt på din mobil, og du kan købe og sælge brugte mobiler.

 

I Bazar Vest ejer Mohamed El Chayeb ud over Mobilservice også City Calling Center.

 

I City Calling Center kan du købe taletidskort, telekort og sende penge til hele verden via Western Union. Western Union er et alternativ til at sende penge via banken, eller selv ordne det via Netbank, og Mohamed og hans ansatte ordner en transaktion for 70 kroner og opefter.

 

”Jeg har kontrakt med Telenor, CBB og One Mobile”, fortæller Mohamed, som er en initiativrig forretningsmand. Allerede i 1993 overtog han kiosken ”Ice and Candy” på Park Allé i Århus centrum, han fik butik i Bazar Vest i 2003, og i 2006 åbnede han City Calling Center 2 i Bazar Fyn.

 

Mohamed El Chayeb er palæstinenser fra Libanon. Han læste i sin tid medicin i Bagdad – ”fantastisk smuk by” - og ikke alene kunne han som palæstinenser gratis studere i Irak, han fik også studiestøtte af den irakiske stat.

 

På trods af drømmen om at blive læge forlod Mohamed Irak. ”Jeg fik problemer”, siger han, og via Dubai kom Mohamed til Danmark som flygtning.

 

Flere af Mohameds søskende har også forladt Libanon. I dag bor to brødre i Canada, hvor de arbejder som ingeniører, og to brødre og en søster bor i Emiraterne. Tilbage i Libanon bor en søster og en bror – og så er der Mohameds forældre:

 

”De bor på skift hos mig og mine søskende”, fortæller Mohamed. ”Dog ikke hos dem i Canada, der er for langt, men de bor nogle måneder ad gangen hos vi andre søskende. Det fungerer fint, og jeg er glad for at have dem boende en gang i mellem.”

 

For at gøre historien om integration færdig, så fortæller Mohamed, at han blev skilt for nogle måneder siden, hustruen er flyttet til Århus N., og børnene bor på skift hos forældrene.
 

  
  
  
  
 Side 1 af 1. Viser 1 til 3 af 3 billeder.

Alt vedr. mobiltelefoni:

Service på alle mobiltelefoner – reparation, unlock, opdatering.

Tilbehør – covers, batterier, kæder.

Køb og salg af brugte mobiler.

Salg af taletidskort og udenlandske kort.

 

Indehaver:

Mohamed El Chayeb

 

Adresse:

A21 Telekæden, Mobilservice

Edwind Rahrs vej 32

8220 Brabrand

 

Telefon:

Tlf.: 86 25 27 29 
Søgaard & Co. - Mere web for pengene