Print

  
  
   

 

Sultan Gavecenter er en eksplosion i farver og lyde med brusende vandfald i glas og ramme, smukke gulvvaser med malede blomstermotiver i kraftige farver, ure byggede som en skænk, komplet med skabslåger og skuffer og vægge fyldte med kunstige blomster. 

 

”Min gamle chef sagde en dag til mig: ”Hej, jeg var lige i Tyrkiet et par timer i sidste uge”. Det betød, at han havde været i Bazar Vest”, fortæller ejeren af Sultan Gavecenter, Fateh Öztörk.

 

Fateh har ejet Sultan Gavecenter siden 2004, da en af hans venners far ville sælge butikken.

 

”Jeg havde ikke stået i sådan en butik før, men det er jo bare med at slå til, når chancen er der”, siger Fateh Öztörk, som dermed blev selvstændig som 24-årig. Indtil da havde han arbejdet i Kvickly Xtra, på et hotel og været ekspedient i en bagerbutik.

 

Fateh kom til Danmark som 10-årig i 1992. Hans far havde arbejdet på fabrik i Århus nogle år, og fik så familien til Danmark.

 

”Dengang boede vi også i Viby, men jeg kom i modtageklasse på Toushøjskolen. I øvrigt sammen med min søster, som er to år yngre end mig. Der gik jeg i halvandet år, og kom så i 5. klasse på Vestergårdsskolen i Viby. Det var lidt svært at begynde der, og jeg tror, jeg var meget genert de første dage. Men det gik over, og jeg blev meget glad for at gå i skole.”

 

Fateh Öztörk fortæller, at der kommer mange danskere ind ad døren til Sultan Gavecenter.

 

”De fleste kommer for at kigge. Det synes de vist nok er spændende, men mange af tingene er nok for ”pyntede” til danskernes smag. Men selvfølgelig bruger danskerne også penge her i butikken”. 
 

  
  
  
  
 Side 1 af 1. Viser 1 til 3 af 3 billeder.

Gave- og husholdningsartikler:

Gulvvaser, blomsteropsatser i skibe, ure formet som hjerter eller som en skænk med skuffer, koranvers på plader af ”guld” i glas og ramme, kunstige blomster, vandpiber.

Alt i glas, bestik, gryder, potter og pander.

 

Indehaver:

Fateh Öztörk 

 

Adresse:

A18 Sultan Gavecenter

Edwin Rahrs vej 32

8220 Brabrand

 

Telefon:

Tlf.: 51 52 53 55
Søgaard & Co. - Mere web for pengene