Print

  
  
   

 

Ejeren af Gavecenter Koc Öz er Kelan Auws, men du træffer lige så ofte sønnen Mohammad Kader bag disken i butikken. Kelan Auws bruger nemlig en del af sin tid på at rejse til Tyrkiet og Mellemøsten for at købe varer ind, og så er Mohammad alene:

 

”Men jeg har hjulpet til lige siden jeg var 14 år”, siger Mohammad. ”Så jeg har fuldstændig styr på hvad der foregår”.

 

I butikken er der en overflod af alt tænkeligt man kan bruge i sit køkken – kopper, gryder, bestik, skåle, røremaskiner og alt det andet – og der er masser af emner til gaver, enten til dig selv eller en du gerne vil glæde. Der er vaser, porcelæn til amagerhylden eller dækketøjsskabet, smukke tørklæder, farvestrålende lamper og tasker, så det er bare med at kaste sig ud i indkøbet.

 

Kelan Auws har haft butikken siden år 2000, og Mohammad mener, det stort set er de samme slags varer der stadig er på hylderne:

 

”Men måske er sortimentet skiftet lidt i retning af husholdningsartikler, så vi i dag mere ligner en isenkram end en gavebutik”.

 

Kelan Auws gør det klart at man hos ham, dels befinder sig i en af Bazar Vests billigste isenkrambutikker og at konkurrencen dels kræver at priserne konstant er skarpe.

Mohammad er godt tilfreds med at stå i butikken. Han afsluttede sin HG i december 2009, men har endnu ikke fundet en læreplads. Så indtil videre passer det ham fint at hjælpe sin far.
 

  
  
  
 Side 1 af 1. Viser 1 til 4 af 4 billeder.

Gave- & husholdningsartikler:

Koc Öz har ikke én decideret specialitet i sin forretning, men til gengæld et stort og konstant skiftende sortiment. Meningen er at, du skal kunne komme i butikken mange gange i løbet af året og hver gang finde nye inspirerende gaveartikler. Du finder kopper, dyner, sengetøj, bestik, tasker, vaser, procelæn, lamper og meget meget mere her.
 

Indehaver:

Kelan Auws
 

Adresse:

A17 Gavecenter Koc Öz

Edwin Rahrs vej 32

8220 Brabrand

 

Telefon:

Mobil: 28 97 58 53
Søgaard & Co. - Mere web for pengene