Print

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   

  

Når du kommer ind i Bazar Vest via hovedindgangen, ligger Aladdin Shawarma som den første butik på venstre hånd, og inde i køkkenet huserer Mahmoud Hamadi. 

 

Mahmoud sælger shawarma og cola. Det har han gjort i 11 år, og det går godt, siger han. Kunderne sætter sig ofte over på den anden side af basargaden, og spiser i lokalet, der er en del af spisestedet.

 

Før Mahmoud overtog Aladdin Shawarma, arbejdede han en del år hos slagteren i Bazar Vest, og før han i 1986 kom til Danmark fra Libanon, arbejdede han også som slagter.

 

”Det var i flygtningelejren Sadén”, fortæller Mahmoud. ”Der blev jeg født i 1964, og der levede jeg indtil borgerkrigen i midten af 80’erne. Jeg var ikke med i PLO, men stort set alle palæstinensere i Libanon fik problemer dengang, så jeg var nødt til at flygte ud af landet”.

 

Mahmoud flygtede alene til Danmark, men stiftede i 1991 familie. Via en onkel i Tyskland mødte Mahmoud sin kone, og de har i dag 5 børn i alderen 8 til 18 år.

 

”Jeg bruger meget tid sammen med min familie”, fortæller Mahmoud. ” Jeg har ikke det store behov for at gå ud, når jeg ved 18-tiden lukker Aladdin. Vi er en stor familie, og vi er glade for at være sammen, så vi snakker og hygger os hjemme.”

 

Aladdin Shawarma er også en slags familie-projekt, for Mahmouds hustru og de ældste børn på 17 og 18 år skiftes til at hjælpe til i spisestedet om eftermiddagen.
 

  
  
  
  
 Side 1 af 1. Viser 1 til 3 af 3 billeder.

Restaurant:

Specialitet: shawarma.

 

Indehaver:

Nimer Hamadi

 

Adresse:

A10 & A15
Aladdin Shawarma

Edwin Rahrs vej 32

8220 Brabrand

 

Telefon:

Mobil: 27 85 72 04

Mobil: 53 57 04 28
Søgaard & Co. - Mere web for pengene